tips en Tools

Skyroam mobiele WiFI

Tips hoe je om kan gaan met 4G data

Bespaar de hoeveelheid data die je wilt gebruiken tijdens je vakantie door je updates van je laptops, telefoon en tablet(s) pas te doen, als je op de Wifi zit. Ik raad je aan om de updates te doen, voordat je op vakantie gaat, dus alle apparaten even een paar dagen voordat je weggaat aanzetten, zodat alle updates geïnstalleerd worden.

LAstpass

Wachtwoord database en generator

Zorgt ervoor dat jij maar 1 wachtwoord hoeft te onthouden en je kan er ook wachtwoorden mee genereren. Maar het belangrijkste is dat het voor jou de wachtwoorden in de browser al kan invullen, als je de plugin hebt geinstalleerd. Superhandig. Lees meer hier:

Geen internet op Reis

Nooit overal ontvangst

Tijdens je reis willen je kinderen altijd internetten, maar er zijn nog altijd gebieden met een slechte of helemaal zonder dekking en dan is er even geen internet.

Wij hebben hiervoor een aantal films op onze telefoons en de tablet gezet. Hier kan je verdere uitleg vinden hoe je dit op jouw tablet kan doen en neem er even de tijd voor, want het is vervelend als je de films toch niet kan afspelen.

MIFI (Mobiele WiFI)

 

 

Mobiele WiFI

Met een mobiele WiFi heb je de mogelijkheid om een data sim kaart met elkaar te delen. Bijvoorbeeld met meerdere telefoons en tablets.Je hoeft dus niet alle simkaarten te wisselen. Het datavebruik gaat wel een stuk harder. Je kan het verbruik op het display bijhouden.

Je kan de MiFi ook als tijdelijke powerbank gebruiken.

De Huawei e5577s-321 kan ook verbinding maken met WiFi netwerken. Hiermee hoef je in elk hotel maar 1 WiFi verbinding te maken, maar dat vergt wel enige technische kennis.

Handig Speelgoed

Crayola Mess Free

Ander speelgoed dat je kan gebruiken, als er even geen internet is, is bijvoorbeeld Crayola Mess Free. Met deze tekenset weet je zeker dat je kind niet ineens de tafel zit mee te kleuren, als jij even iets moet pakken. Ook in het vliegtuig kan je jouw kind zonder zorgen laten kleuren.

Powerbanks

Fresh n Rebel 12000 mah Powerbank

Deze powerbank heeft ons gelukkig gemaakt, omdat deze de iPhone 6 Plus in zijn geheel kan opladen en dan genoeg stroom heeft om de andere iPhone op te laden. We hebben sinds deze Powerbank eigenlijk niet meer zonder telefoon gezeten. Deze powerbank is een echte aanrader.

Kinderstoel

 

 

Kinderstoel bij de Walmart

Op het moment da je op reis gaat, dan wil je dat je kinderen goed in de auto kunnen zitten en daar kan je soms ook nog aardig wat geld mee besparen bij het verhuurbedrijf.

De prijzen voor een stoel huren kunnen al snel boven de $ 100,- uitkomen, terwijl je deze bij de Walmart voor zo'n $65,- nieuw hebt. Mijn advies is een nieuwe kopen

magneet bord Action

Magneet borden

Magneetborden zijn super handig en kunnen ook heel goed met andere kinderen gedeeld worden. Het is bijna geen gewicht en je kan er alles op tekenen, ook als je in beperkte stoelruimte tot je beschikking hebt.

Stoelkeuze in het vliegtuig

 

 

Het kiezen van een plek in het vliegtuig is van groot belang. Bekijk na het boeken van je vlucht of je stoelkeuze alvast kan selecteren. Sommige plekken kosten extra en andere zijn al heel snel weg

WAar wacht jij nog op?