Gevaren van openbare WiFi! 

 

Gebruik jij weleens openbare WiFi hotspots?

Natuurlijk is het makkelijk om op verschillende plekken even snel internet te hebben. Zeker als je in de buurt bent van een McDonalds of iets dergelijks bent.

De verbinding die je daar kan maken is redelijk snel en je kan dus heerlijk internetten.

NordVPN

NordVPN levert naast veiligheid ook de mogelijkheid om de series van een ander land te bekijken. Dus al jij in Thailand of Amerika zit, dan kan jij bijvoorbeeld lekker naat uitzending gemist, NPO start of Netflix kijken. Maar het werkt ook andersom. Jij kan in Nederland naar Netflix in de US kijken. Daarmee zie jij andere series dan je vrienden.

Dat wil jij toch ook?

Klik hier voor jouw deal. (Dit is niet mijn bedrijf en ik krijg een kleine vergoeding van NordVPN om dit aan te bieden. Jij betaalt niets extra!) Als jij je nu voor 2 jaar registreert dan krijg jij zelfs een extra korting!!

Of toch niet?

Bij gebruik van een openbaar Wifi netwerk, wil je dat jouw gegevens alleen voor jou blijven. Dit doe je met een VPN verbinding. Zorg ervoor dat je bij openbare WiFi verbinding direct een VPN op zet! 

Waarom?

Als jouw wachtwoorden van je mail, Facebook, Instagram, Whatsapp of andere programma's bij andere bekend zijn, dan kunnen zij jouw gegevens inzien.

Ze kunnen gebruik maken van jouw indentiteit en zo  kunnen zij dingen plaatsen onder jouw naam, die jij niet eens door hebt, omdat je op reis bent.

Daarna kunnen ze de mailadressen die jij hebt gebruikt aanpassen, waarna ze de wachtwoorden aanpassen en jij geen gebruik meer kan maken van jouw account.

Stel je voor dat iemand dit alleen maar kan doen, omdat je geen VPN hebt gebruikt op een openbare plek.

Je moet er niet aan denken, maar je kan het voorkomen door een VPN op elke openbare WiFi te gebruiken en NordVPN heeft hiervoor een mooie aanbieding. Met mijn Affiliate link krijg jij nog extra korting.

 Ik bied alleen links naar producten die ikzelf gebruik en waarvan ik weet dat ze veilig zijn. NordVPN geeft mij een kleine vergoeding, als jij ook van NordVPN gebruik gaat maken!

Het belangrijkste is dat jij hackers minder kans geeft om jouw gegevens te misbruiken.