Over ons

De start van Mifi4europe is vanuit de gedachten dat iedereen onderweg op een bepaald moment tijdens zijn vakantie extra behoefte heeft aan een goede internetverbinding.
Als je op vakantie bent en de roaming kosten erg hoog zijn, dan wil je de telefoon niet op roaming zetten, want dat kost je echt heel veel extra. Deze ervaring had ik toen ik mijn rondreis maakte in Ontario Canada.

Om voor anderen het makkelijker te maken ben ik dit jaar begonnen met het aanbieden van duidelijke abonnementen met een duidelijk bereik. De tarieven in Europa gaan omlaag en kan ik zeggen, dat ik deze tarieven al kan aanbieden op een 4G netwerk in europa. De dekking zal mogelijk niet overal 4G zijn op dit moment, maar die dekking zal in de aankomende jaren steeds beter worden.
Mijn prijzen zijn gebaseerd op de nieuwe tarieven die in juni 2017 van start gaan. Met mijn abonnementen kan je de data met andere delen. Dit is niet overal zo, dat heb ik zelf ook ondervonden. Daarnaast biedt ik de mogelijkheid om de mifi van mifi4europe ook te koppelen aan een wifipunt in een huis of hotel. Het instellen van deze opties kan je nalezen op “set-up-wifi”