1) Wil jij tijdens jouw vakantie een goede internetverbinding?

Een verbinding waarop je alle jouw favoriete momenten kan versturen en waar je zonder problemen dingen op internet kan zoeken. Wacht, voordat je elke hotspot gaat gebruiken! Hoe weet jij dat er geen gevaar is op de openbare WiFi hotspot?

MiFi4Europe geeft jou extra tips, zodat je veilig en onbezorgd kan internetten tijdens jouw vakantie.

Tips Europa:

1) Jouw internetbundel kan je in bijna heel Europa gebruiken zonder extra kosten. Let op in Zwitserland, Turkije en Albanie want daar kunnen de prijzen anders zijn.

2) McDonalds, Burger King, Starbucks en andere fastfood ketens hebben wij een WiFi Hotspot. Hierop kan je verbinding maken, maar het slimste is direct daarna een VPN op te zetten. Zo bescherm je jouw wachtwoorden tegen personen die mee kunnen kijken!

3) Extra internet koop een losse SIM data kaart of gebruik een MiFi, zoals Skyroam of Huawei Mobiele WiFi.

Tips Noord-Amerika:

1)Koop vooraf alvast een simkaart die je kan activeren, dan kan je Google maps of een andere navigatie gebruiken op het moment dat je landt.

2) In heel veel plaatsen zijn Starbucks, Tim Hortens en andere fastfood ketens te vinden. De meeste hebben een WiFi hotspot. Maak gebruik van een VPN, zodra je verbinding hebt.

3) Gebruik een Mifi zoals SkyRoam of doe een data SIMkaart die in een MiFi actief mag zijn in een MiFi en deel je verbinding met de andere apparaten.

Wil je weten hoe je data kan besparen tijdens jouw vakantie?

De 10 beste tips heb ik hier staan in een checklist. Dan kan jij ze voor jouw vakantie aanvinken.

Dan kan jij met een lekker gevoel op vakantie?

 

Ik heb een top 7 gemaakt met dingen, waarmee jij je bundel tijdens de vakantie kan besparen!

Wie ben ik

Elk jaar kijk ik uit naar mijn vakantie en dan wil ik vooraf zeker zijn, dat ik niet tegen een slechte verbinding aan loop. Daarnaast hou ik ervan om vooraf als wat dingen klaar te zetten, zodat ik ontspannen op reis kan. Wil jij dat ook.  

Beperkte internetbundel?

Heb je een klein internet abonnement en wil je liever van WiFi op locatie gebruik maken? Weet jij de voor en nadelen van Wifi? Weet jij wat je kan doen bij een slechte WiFi ontvangst?